Babybubblan.

 
Vardagen börjar smyga sig allt närmre vår lilla babybubbla här hemma. Igår börjde B1 sin inskolning på nya förskolan. Tanken är att han ska gå 15-timmar i veckan medan jag är hemma med B2. Känns lite både och, men tror det blir bra tillslut. Både för hans och min skull, och även B2 lite grann.
B1 var iallafall skuttande glad igår när han äntligen skulle få gå på "sitt jobb", så som sagt. Det blir nog bra.
 
 
Annars rullar det väl mest bara på här hemma. B2 gör inte mycket annat än sover, äter - och skiter. Hade förträngt hur mycket bajs som kan rymmas i ett spädbarn....
Han är född Tisdag den 14è och vi åkte hem redan dagen därpå, efter lite tjat från min sida. Tyckte inte jag hade någon större hjälp av att ligga där och få alvedon var fjärde timme. Eftersom B2 är förlöst med snitt tog sköterskan för givet att jag inte ville åka hem, och frågade därför mig inte ens. Vilket gjorde att det slog lite slint för mig och jag mer eller mindre krävde att få bli utskriven. Jag hade dessutom fått fixa allt själv, alltifrån dusch, toabesök och att ens ta mig ur sängen. (Tur man är tjurig) Allt det där är inte helt enkelt med avklippta magmuskler, men eftersom jag varit med om det förr var jag mer beredd på smärtan denna gång och hade satt upp som mål att vara uppe och gå redan samma kväll, vilket jag också var. Men inte tack vare någon personal på BB.
 
 
Vi säger välkommen till lilla Mio ♥
 
Bilderna har faster Malin tagit!