nähe

om man skulle ta och ge ifrån sig ett livstecken kanske, igen...
Vi spenderade ju som sagt påskhelgen uppe i landets norra delar, Jämtland.
Och vi fick en fantastisk vecka och helg, välbehövligt och välförtjänt efter allt slit med husrenoveringar, krånglande bilar och nattvakna barn här hemma.
Solsken varje dag, skoteråkning, grilla nere vid sjön, besök i vinterparken, skidåkning, promenader, pokerspel( jag vann - annars hade jag nog inte brytt mig om attnämna det här) och goda middagar med nära och kära!
Pimpelfiske hann vi också med, inkluderat ett napp av en harr-stackare. Mycket spännande för två små herrar i treårsåldern. Kanske lite för spännande rentav, citerar kusinen "fisken ville inte leka med mig, den ville bara sova, under snön"
Nåväl min lillebror såg till att harren slutligen fick en fullvärdig begravning!


Även grisen har haft ett par riktigt sköna dagar, glad att slippa sin kappa och kunna röra sig fritt och njuta av värmen från solen. Hon är nog kanske den som längtat mest efter värmen...
Nu är vi hemma igen, en förkylning fick vi dock med oss hem som ett litet minne.
Renoveringen tog ny fart och i helgen monterade vi vår nya ytterdörr med sidofönster i klarglas. Ljust och fint blev det, som väntat. Igår sågade vi ner en massa risiga buskar på gården, så nu renoveras det även utomhus. Jag och B1 krattade dessutom bort två skottkärror med döda blommor från en av alla rabatter. Så kanske vi slipper skämmas över det i år. När vi krattat bort det gamla kom det fram massor med krokus och snödroppar. Skönt med så uppenbara vårtecken.
Nåväl, allt det här är projekt som kommer i egna inlägg inom snar framtid.

Kommentera här: