Aug. 28, 2013

Ibland är det bra att en inte haft så många lediga dagar, då får man mycket gjort den dagen som faktiskt bokats för ledig tid. Som idag t.ex. Vi har hunnit täta alla fönster i huset, inhandlat och planterat tre bärbuskar, inhandlat en tapetborttagare och tagit bort nästan all tapet i gillestugan samt virkat en halv grytlapp.
Ja och så har vi ju hunnit med mat och blöjbyten och diverse dispyter med kung b1. kung B1 får han heta ett tag nu eftersom han tycks tänka att alla vi andra ska styra dit han pekar. Allmänt tjurig och på tvären och däremellan hur go och rolig och klok som helst.. Härliga trotsålder!

Nu kvällsmacka och lite fotboll men snart styr jag mot sängen. Imorgon väntar arbetet på mig igen.

Aug. 19, 2013Imorgon är det dags, då börjar allvaret även för lilla b2 som även han börjar på förskolan.
Så var det med det, inga småbäbisar kvar i huset.
Bara två barn, som går, springer, pratar (så öronen blöder ibland) och slåss.
B1 började på fsk när han var ca 1,5 år. B2 kommer börja tidigare än så. Shit happens eller något i den stilen. Jsg tillhör kategorin av olämpliga föräldrar som inte tror mina barn far illa av att spendera tid med andra än mig i tidiga år.
Men vem vet, kanske sitter jag här om 15 år med två yxmördare till söner, som kommer lägga all skuld på mig. Ty allt var på grund av förskolan.
Eller så kanske det går bra.

Den som lever får se!

augustifunderingar

Ja så kan man ju tycka att det är rätt praktiskt när barn 1&2 är födda samma månad, med tre dagars skillnad. De kan ärva kläder och skor oavsett säsong för de har varit ungefärliga i storlek.
Himla praktiskt. Verkligen.
Tills den där månaden kommer då båda fyller år. Och jag lyckades ju inte knipa till efter lön med någon av dem.
Så senaste veckan har bestått av kalas för en fyraåring. Och en ettåring. Med släkt, tårta, ballonger och presenter. och serpentiner. Glöm inte serpentinerna.
Men jag tror det är två nöjda pojkar. Båda gillar den andres presenter bäst, och minst tre av de nya leksakerna har redan pajat. Fullt ös med andra ord.