Hallelujah Moment!

Små barn, mycket jobb och het sommar = bloggtorka.
Sakta men säkert kommer skrivarlusten tillbaka. I små små myrsteg tar vi det.
 
Jag fyllde år och fick presenter. Fina sådana. Bland annat ett plommonträd som jag vattnar och vattnar och vattnar som om där inte fanns någon morgondag. En dag hoppas jag att det ska bära frukt, och en dag hoppas jag att kunna sitta i skuggan av det, en varm sommardag liknande de vi upplever nu.
Just nu ger det inte mycket skugga, möjligtvis räcker det till en daggmask.
 
Jag är lite bredare än så. Tyvärr. 
 
Att fylla år tycks bara blir bättre och bättre med åren. Jag fick även en fin såndär ljuslykta som jag så länge tittat efter, en dammsugare i guld, ett par rosa löparskor och ett ekonomiskt bidrag till renovering av köket.
Det är nästan så jag funderar på om samtliga som besökte mitt "kalas" vunnit på Triss, och inte vågar säga något till mig i tron att jag nu ska skinna dem helt. Vem vet ?
Det ekonomiska bidraget till renovering var iallafall en rejäl spark i baken, och så sent som idag åkte jag och M över till den kungliga Hufvudstaden för att spana in ett italienskt design-kök.
Om det nu blir just det köket vet jag inte, eftersom vi har flera i åtanke. Jag var mest glad att få vandra på gatorna kring Söder Mälarstrand i långklänning och låtsas att jag för en sekund hörde hemma där. Bland tjusigt folkmyller, klirrande systemkassar och en sushi-resturang i varje gathörn.
Tur jag hade med mig M som snabbt kunde ta ner mig på jorden igen:
-" Är du hungrig?"
-"ja lite faktiskt" *funderar ut vilken av de miljoner uteserveringarna som ser trevligast ut*
-" Vi kan ju stanna till på McDonalds i Strängnäs!"
Nåväl. Det blev inte McD, och det blev inte uteservering. I rest my Case.
Och faller allt på plats nu kanske vi har ett nytt kök redan om två veckor.
 
 Mitt stora lillhjärta under gårdagens studentfirande! ( Och ja, det var spännande att få med sig alla ballonger hem sen, i en liten toyota Corollla, två barn, två vuxna, en barnvagn, diverse väskor. Och lillebror fick ABSOLUT INTE RÖRA! Blev slutligen EN ballong som fick följa med hem i bilen tillslut.
Den fina bilden har faster Malin tagit.
 
 

Kommentera här: