Helgen i mobilbilder

 
Helgen passerade med stormsteg som vanligt. Och nu är det Måndag igen.
Skönt med vardag också, på ett sätt. Mindre skönt på ett annat.
Att börja dagen med skrik och gap och att ansvara för att få tyst på det ensam närmsta 9 timmarna t.ex. Muta grinig B2 med majskrokar så att jag iallafall hinner kasta på migsjälv kläder och svepa en eller tre koppar kaffe på stående fot. Och under tiden drar B1 fram varenda småbil/legobit/plasttraktor och sprider ut över samtliga ytor  i huset. Men så är det. Jag får skylla mig själv, jag kan ju inte gärna skylla dessa varelser på någon annan. Det skulle väl vara deras pappa då isåfall.... Ja så får det bli. ALLT är hans fel!!!
 
Nåväl. Idag ska jag ta mig en timmes egentid, och den kommer jag spendera på jobbet med att skriva delegeringsprov för att förnya min delegering. Något som ska göras en gång per år annars blir den ogiltlig. Eftersom jag har superkoll som vanligt så hann min passera bäst-före-datum med flera dagar. 
Men gör inte så mycket eftersom jag ändå bara jobbar lite då och då nu.
 
Helgen var iallafall kalas-skön, frånsett B2`s hiskeliga tandsprickningpåG-humör. Det blev lite promenader, lite sitta i solen, lite slappa i soffan, lite beskära äppelträdet, lite kycklingsallad från lokala pizzerian och mycket godis. Som vanligt.
MENMEN. Sådant är livet. 
 
Tack för att ni tittar in!!
1 Marie:

skriven

Men jösses va Mio va lik Liam när han va liten på det översta kortet

Kommentera här: