jojoSåhär såg min fot ut tidigare i veckan, efter att jag trillat och stukat den förra måndagen. Träningen har därför stått helt stilla i nästan två veckor. Förutom några små promenader med barnvagn och sällskap. Men tänkte ändå att jag skulle bjuda på en uppdatering av hur det går. Jag har ett styrkeprogram som jag har gjort hemma ca 4 dagar i veckan. Resultaten är nu, sedan 1 Januari totalt - 26,5 centimetrar! Över hela kroppen sett då. Jag är tillbaka och förbi de storlekar jag hade innan graviditeten med b2 och jag närmar mig även de storlekar jag hade innan jag väntade b1. Nöjd! iallafall snart så.

strövtåg i hembygdenDet är skimmer i molnen och glitter i sjön, det är ljus över stränder och näs.

May. 25, 2013Idag är en stor dag, ty idag har vi installerat vår diskmaskin i köket. Sedan juli nångång har vi haft den installerad i badrummet våningen under. Men nu står den alltså på plats i köket. Vi arbetar kvickt i detta hem som ni kanske hör!
När man har sprungit med plastbackar fulla med disk i trappor minst en gång om dagen, då framstår en diskmaskin i köket som ren lyx. Nästan så man diskar lite extra för att det är så lyxigt. Fast bara nästan förstås. Och meningen "den är nog i diskmaskinen" innebär inte att jag först måste placera B2 i hans säng, enda stället som håller honom kvar, säkra B1 från att följa efter i trappan huvudstupa, för att sedan springa ner i källaren och rota fram vad jag nu ska ha, låt säga deciliter-mått, för att sedan springa upp igen och återgå till kokandet av havregrynsgröt.
Man får vara glad för det lilla.

På bilden jag och nyvaken B2