Jullov!

Dan före dan före doppardan. Nästan.
Egentligen kväll före dan före dan före dopparedan. Om vi ska vara noga. Och det ska vi väl.
Dagen har gått i packandets tecken. Kläder, skidor, stavar, pjäxor, KAMERA, paket, paket, mer paket. Imorgon bitti styr vi mot mina hemtrakter, äntligen! Vi laddar för att stanna minst en vecka, vilket kommer bli lovely. OM vi nu håller oss friska dvs. Men vi har ju klarat av två magsjukevirus och desto fler förkylningsvirus redan i december så någon vecka ledigt från bacillerna kan vi väl få. Förresten är Liam inte helt kry ändå, han får med sig mollipect upp pga envis hosta, men det är inte värre än att vi kan skrota på som vanligt.
Liam fick öppna ett paket från farmor idag, och vilken lycka det var!
Han hade nog inte riktigt förväntat sig att det faktiskt skulle finnas någonting i paketet också, utan fick nästan småpanik när han kunde skymta en DVD med byggare Bob under alla snören och papper!
"ÅHH WOOOOOOW BOOOOOOOOOOOOOOOB!! mamma! pappa! TITTA! BOOOOOOB!!!!"
Kommer nog bli en spännande jul för den herrn i år =)
Jag tänkte ta jullov från bloggandet också. Så för er som följer den kan jag säga att det blir tomt på inlägg ett tag framåt.
Idag hände för övrigt en halvläskig sak, men det tänker jag berätta mer om längre fram. Men kom ihåg ni alla, Det finns mer mellan himmel och jord än vi förstår, eller ens ska försöka förstå!