mat mat mat

Jahapp.
Har en liten B2 som älskar gröt iallafall, kan konstateras. Smakportioner kunde jag ju fetglömma, om vi säger så. Han slukade det lilla jag blandat ihop med hull och hår, så pass att jag skyndade att sno ihop lite till, som försvann ner i lill-buddahs mage med samma hast. Och därefter samma ilska när det var slut. Igen. Faast då fick han flaska, har ingen lust att spendera natten med en bebis med gröt-magknip. Det första tre månaderna av nattligt vyssjande och rump-buffande får räcka för min del.
Jag försökte när han nyligen fyllt fyra månader med mosad potatis och banan. Allt spottades ut då, med en efterföljande min av avsmak.
Ska kanske testa det igen nu. Har inte kört så stenhårt med smakportioner än. Men nu verkar han ju mycket förtjust i gröten så det blir nog till att testa lite annat igen. 
 
Julen har vi avklarat, jag jobbade sen blev det en afton hemma hos oss tillsammans med fästamnnens släkt.Mat i alla dess former, tomtebesök och paketöppning i ett huj, glöggmingel och alldeles för många bitar rocky road.'
Nu väntar nyår som firas med en liten tillställning hos oss.
Dags att börjar googla nyårsdukning m.a.o
 
God fortsättning och på återseende!