sjukstuga

Lilleman hemma och krasslig. Sovit mest hela dagen, hostar och snörvlar.
Idag får han gå klädd i pyjamas. Jag orkar inte ta fajten, och är jag själv sjuk skulle jag nog också föredra pyjamas.
Själv har jag en krånglande nacke, efter krocken för många år sen krånglar den lite då och då. Vilket ofta medför migrän.
Nu har jag emellertid ont i hela ryggen. Hade faktiskt bokat in ett core-pass idag för att träna upp eländet lite, men det var bara att avboka direkt imorse när hostandet drog igång i rummet intill. Blir till att ligga på värmedyna istället.
M har problem med en bröstmuskel, alternativt en spricka i revbenet. Så när han är hemma får vi slåss om värmekudden. Han går iallafall och jobbar, tjuriga karl som han är.
Och Ninja har ju en pågående vårt-behandling. Går sakta men säkert framåt, men det ser fruktanvärt äckligt ut. Nästan så jag funderar på att sätta på ett plåster för att slippa se eländet, hur länge det nu skulle få sitta kvar. Hon verkar iallafall inte ha ont, utan snarare njuta lite extra av uppmärksamheten från lilleman. Vi har sagt till honom att Vovven har ont bara för att han inte ska vara där och peta, och han är mycket bekymrad över det. Hon får några extra kramar och så blåser han på "det onda", och sen får hon väl något tjuvnyp också när inte mamma ser. Bara för att.